НОВИ ПРОДУКТИ

ПОПУЛЯРНИ ПРОДУКТИ

БЛОГ

3 ИГРИ ЗА ВЕЛО МАНИАЦИ

3 ИГРИ ЗА ВЕЛО МАНИАЦИ

Тествай тренажор ELITE  и можеш да станеш пръв на трасе от световна величина! read more
Открий приключенията по алеите на София  с велосипеди SCOTT

Открий приключенията по алеите на София с велосипеди SCOTT

SOFIA ADVENTURE TOUR Powered by SCOTT. Живееш в столицата, а понякога ти се струва че правиш един и същ тигел и ти се иска да кривнеш настрани?Идваш тук по работа, но имаш няколко свободни часа. Тогава можеш да вземеш максимума от града с минимум средства. И ще откриеш толкова неочаквани изненади в сърцето на София, за които не си и подозирал.Ако това ти звучи интригуващо, то със сигурност ще се зарадваш когато добавим в списъка и удобно колело, от седалката на което приключението освен незабравимо ще бъде полезно за тялото и тонуса ти. read more

Моля, внимателно прочетете общите условия по-долу, преди да използвате този уеб сайт. Ако го използвате, се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма МСМ СПОРТ “ ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством онлайн магазин scott.bg.
Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра обслужващ www.scott.bg или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него, Потребителя се съгласява изцяло да приеме и спазва настоящите Общи условия.


Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация