Живееш в столицата, а понякога ти се струва че правиш един и същ тигел и ти се иска да кривнеш настрани?
Идваш тук по работа, но имаш няколко свободни часа. Тогава можеш да вземеш максимума от града с минимум средства. И ще откриеш толкова неочаквани изненади в сърцето на София, за които не си и подозирал.Ако това ти звучи интригуващо, то със сигурност ще се зарадваш когато добавим в списъка и удобно колело, от седалката на което приключението освен незабравимо ще бъде полезно за тялото и тонуса ти.
София Адвенчър Байк Тур, е вело-разходка с опитен гид и велосипед под наем предоставен от магазини SCOTT.За няколко часа ще обиколиш най-емблематичните забележителностите в столицата и то докато раздвижваш стави и мускули. Спортувайки ще разгледаш всички известни културни дестинации в сърцето на София с Петър Кръстев, който има какво да разкаже. Освен това, той ще ти покаже изненадващи и малко познати места из красивите паркове на столицата, докато те запознава с много факти за създаването им. Истории и познания ще получиш и за разнообразните представители на флората и фауната, покрай които може би не си подозирал че минаваш всеки ден.

Вълнуващите приключения намират своя вкусен край в среща с традиционната българска кухня, за да възстановиш изразходените калории :)

Ползи:

- спорт
- обиколка на забележителности
- история и любопитни факти
Какво трябва да направиш:
- да заявиш удобен ден и час за теб 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* подходящо за чужденци
* при наем на колело, гидът е безплатен
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За въпроси и резервации:
+359 89 888 8775
orders@scott.bg