Поръчайте велосипед Cannondale или GT 2021 и вземете до 20% отстъпка!


Чудите се кое колело е подходящо за Вас? Ето три стъпки, които ще Ви помогнат да се ориентирате, кой е най-добрият велосипед за Вас:


- Стил:  Различните дисциплини в планинското колоездене са свързани основно с терена и неговия наклон. Различните трасета предполагат специфични характеристики на велосипеда и за това първото, което трябва да прецените, е  къде и как планирате да карате. Ако обичате разходките в природата с приятели и основно обикаляте надолу-нагоре по пътеките, то Вашия стил е  Trail. Тази категория не е дисциплина в състезанията и trail колелата наблягат едновременно на забавлението, ефикасността и възможно по-ниското тегло. Ако пък харесвате повече кардио натоварването, а техничните пътеки не са най-привлекателните за Вас, тогава ще Ви препоръчаме да се насочите към Cross country стила. Напълно противоположното на Cross country стила е Downhill-a. Той е предназначен за любители на техничното спускане, които търсят тръпката във всеки един корен, камък и скок. Но ако пък Ви се иска нещо средно между предните два стила, то Enduro дисциплината е точно за Вас! Enduro-то съчетава високото кардио натоварване с високата техничност на пътеките!

- Основни характеристики:  Най-важните характеристики за едно колело са окачването, размера на гумите, материала на рамката, скоростите и спирачките. Съветваме Ви да не пестите от нито един от тези елементи!
- Размер:  Не на последно място, важно е, колелото да Ви е по мярка. Това се определя най-добре на място в магазина.

За Ваше огромно щастие, освен, че бихме Ви помогнали при избора на мечтания велосипед, също така Ви даваме възможност предварително да поръчате Вашето колело от модели Cannondale & GT 2021 и дори да получите до 20% отстъпка от цената!

Как става? –  Много лесно – разгледайте предложените велосипеди или най-добре посетете някой от нашите магазини, където ще получите компетентни съвети и отговор на всяко колебание.  Щом изберете Вашия модел, е нужно да се свържете с нас и да капарирате част от сумата или да заплатите цялата стойност на велосипеда, за да го поръчаме.

Условията на промоцията ще намерите под снимките на част от велосипедите, които Ви предлагаме.
https://embed.widencdn.net/img/dorelrl/yl9fcnrqqq/2000px@1x/C21_C23601M_Habit_5_BLK_PD.png
Cannondale Habit 5

 

https://embed.widencdn.net/img/dorelrl/2ulyftvqik/2000px@1x/C21_C25601M_F-Si_Crb_5_HLT_PD.png
Cannondale F-si Carbon 5


GT Fury pro

https://embed.widencdn.net/img/dorelrl/gh8kqobevp/2000px@1x/C21_C24401M_Scalpel_Crb_3_BLK_PD.png
Cannondale Scalpel carbon 3

За да разгледате повече модели, моля, посетете сайтовете на Cannondale & GT, като допълнително се допитате до нас за наличности.
https://www.cannondale.com/en
https://www.gtbicycles.com/usa_en/

Условия за предпоръчката:

  • Промоцията НЕ важи за модели, които са налични към момента на Вашето запитване в някой от магазините на МСМ СПОРТ ЕООД или онлайн магазина.

Размер на отстъпката при пълно предплащане на велосипеда :

  • 10 % от крайната цена за велосипеди до 1000 лв. ;
  • 15% от крайната цена за велосипеди от 1000 до 2000 лв.;
  • 20% от крайната цена за велосипеди над 2000 лв.

Размер на отстъпката при заплащане на капаро от поне 30 %:

  • 5 % от крайната цена за велосипеди до 1000 лв. ;
  • 10 % от крайната цена за велосипеди от 1000 до 2000 лв.;
  • 15 % от крайната цена за велосипеди над 2000 лв.
  • За повече информация и срокове на доставка, посетете нашите физически магазини в гр. София на ул. Козяк 14 и бул. България 81Б
  • Бройките са силно ограничени, така че Ви съветваме да побързате!


Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация